UNEIX-TE AL MOVIMENT FOOD2TRUCK
 

 

Molt més que un negoci, arriba on altres només somien.
No esperis al fet que els clients vinguin a tu, surt per ells.
Innova amb un negoci mòbil, versàtil i sense límits. 

 

PER QUE FOOD2TRUCK ?

 

 

Food2truck és una marca que pertany al grup Activa Projects, malgrat ser una empresa jove, compta amb un equip humà amb una experiència de més de 20 anys en el sector de la franquícia i la restauració; dissenyant, fabricant i implantant sempre solucions noves destinades a espais comercials i d'oci mòbil, versàtil i sense límits.

 

Els canvis al mercat suposen per a qualsevol empresa un desafiament en la millora contínua de tots els processos orientats al client. En food2truck ens dediquem a analitzar i comprendre els seus nous requeriments i necessitats.

Treballem per proporcionar-li solucions personalitzades i aportem valor assessorant a empreses en la seva expansió. Millorem la seva competitivitat i rendibilitat, permetent que es concentrin plenament en la seva activitat, oferint-los un complet projecte “claus en mà”.

Ens adaptem als clients, col·laborem amb ells a identificar què processos d'expansió externalitzar, fem propostes realistes, perquè guanyin agilitat empresarial i els ajudin a adaptar-se i respondre millor a les situacions canviants.

Malgrat ser una empresa jove, aportem als nostres clients l'experiència de més 20 anys del nostre equip en el sector de la franquícia i la restauració, dissenyant i implantant sempre solucions noves.

 

El nostre èxit consistirà que el compromís de la nostra dedicació es reflecteixi en el nostre dia a dia, sabent transmetre la importància que té la col·laboració amb els nostres clients, per aconseguir junts les metes proposades i rendibilitzar les inversions.

Gestionem les inversions del client a través de renting, d'aquesta manera tenim la capacitat de gestionar de manera eficient la seva inversió durant tot el seu cicle de vida.

DESTACA

 

Diferencia't i marca el teu propi estil. Personalitzarem qualsevol dels nostres models amb la imatge del teu negoci.

 

T'ESCOLTEM

 

Parla amb nosaltres i t'ajudarem a realitzar els teus objectius: disseny, fabricació, personalització, màrqueting,...

 

FRANQUICIES

 

Extrapola el teu model de negoci ja provat i accedeix a tot tipus de perfil de clients, A més guanyaràs en imatge de marca i creixeràs ràpidament.

EMPRESES

 

Campanyes de màrqueting, publicitat, punts d'informació i de venda, fires i esdeveniments, 

BENEFICIS

A QUI VA DIRIGIT

COMPRA

 

La inversió perfecta per al teu negoci. Alta rendibilitat i amortització gràcies a l'optimització dels recursos existents i a l'accés a nous perfils i línies de negoci.

LLOGA

 

Aprofita el moment i no deixis escapar les noves oportunitats que se't presenten. Adapta't al mercat i flexibilitza el teu negoci invertint només el que necessitis.

FINANÇA

 

Pel cost d'una petita quota mensual, obtindràs majors beneficis: sense inversions però amb una gran rendibilitat, el millor d'ambdues fórmules de venda i lloguer.

COMPRA O LLOGA

PUBLICIDAD SENSE LIMITS

 

IMMILLORABLE PLATAFORMA PUBLICITÀRIA: MOBIL I D'ALT IMPACTE

EMPRENEDORS

 

Emprèn un negoci actual, rendible de baixa inversió. Obté beneficis des del primer dia i optant a diferents tipus d'ingrés: explotació directa, lloguer a tercers per a campanyes de publicitat, esdeveniments,...

MULTIFUNCIO

 

Sense límits: punt de venda, publicitat, màrqueting, esdeveniments, catering,... les possibilitats són infinites, treballem junts.

HOSTELERIA

 

Empreses d'hostaleria, franquícies o qualsevol tipus d'empresa que desitgi un punt de referència a peu de carrer. Multiplica el teu negoci enfortint la teva imatge de marca i arriba fins punts d'alta demanda per al teu negoci.

EMPRESES

 

Amplia la teva imatge de marca allà on més la necessitis: zones d'alt interès, esdeveniments, fires, degustacions, presentacions de nous productes,... amb els foodtrucks els límits els marques tu.

EMPRENEDORS

 

Deixa que el teu foodtruck treballi per tu. Ofereix el teu vehicle a empreses per a les seves campanyes publicitàries i de representació. Aconseguiràs amortitzar ràpidament el teu vehicle.

INTERIOR

 

Per l'amplitud d'espai, acabats i instal·lacions que realitzem a mida de cada model i requeriments del client, et semblarà estar en una cuina tradicional.

EXTERIOR

 

Només utilitzem materials de primera qualitat: acer inoxidable, galvanitzat o fibra de vidre ignífugue per la seva constrastada resistència a les inclemències meteorològiques i alta durabilitat.

FABRICACIO

ESTRUCTURA

 

Fabricats en perfileria d'acer sobre una plataforma autoportant homologada i especialment dimensionada per a cadascun dels nostres models.

FOODVAN

 

Encara que requereixin d'un vehicle per al seu desplaçament, és el format escullit pel 65% del mercat actual pels seus baixos costos d'adquisició i manteniment.

MODELS

 

FOODTRUCK

 

Malgrat el major cost inicial i de manteniment, la seva alta mobilitat i gran reclam publicitari, els fan una inversió segura.

 

-3.500Kgr

 

El vehicle preferit entre els foodtruckers per la seva versatilitat, funcionalitat i rapidesa en l'engegada del negoci.

-750Kgr

 

El model més demandat entre els foodvaners: per la seva funcionalitat i baix cost, a més de no ser necessaris segur, ITV ni matricula pròpia.

+750Kgr

 

La seva gran capacitat de càrrega, relació cost/amortització i imatge cridanera la fan una de les opcions favorites entre els professionals de l'hostaleria.

+3.500Kgr


Possibiliten portar el foodtrack a la seva màxima expressió, com el Gourmet bus, del restaurador amb estrella michelin Carles Gaig.


gallery/ft-airstrem barras web
gallery/gourmet1
gallery/burgo de arias1
gallery/chevignon
gallery/mod-maribelles
gallery/bimbo
gallery/ft-hy meat - la finca2
www.000webhost.com