Titular de la web i dades de contacte

www.food2truck.com d'ara endavant denominada com a domini-web, és un domini en Internet, titularitat d'ACTIVA PROJECTS, S.L., amb adreça ctra.Coll d'Ordino s/n, Ordino, Andorra la Vella, nombre de registre tributari L-711663-T, correu electrònic info@food2truck.com , i d'ara endavant denominat societat-propietària.

Condicions d'ús del domini-web.

Les presents condicions d'ús regulen l'accés a aquesta web per part dels clients de la societat-propietària i altres usuaris d'Internet. Per l’ús d'aquest lloc web, l'usuari manifesta la seva acceptació sense reserves de les presents condicions d'ús.

El contingut d'aquest lloc web és de caràcter general i té per finalitat l'oferta de serveis d’intermediació, hosting, dominis i comerç electrònic en general.

Es reserva la seva utilització a majors de 18 anys.

La societat-propietària es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d'accés a la web, així com els continguts inclosos o les condicions d'ús recollides en aquest document.

Les presents condicions d'ús es regeixen per la llei andorrana. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, acorden sotmetre's a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals d'Andorra.

L'usuari exonera a la societat-propietària de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament del servidor web o d'aplicacions, de les infraestructures de comunicacions, o del programar i maquinària utilitzats per a la navegació. Tanmateix, la societat-propietària no assumeix cap responsabilitat per danys o accions o omissions causats per tercers de manera il·legítima i sense el seu coneixement.

Respecte als enllaços a altres webs que el domini-web pugui incloure, la societat-propietària declina qualsevol responsabilitat relacionada amb l'accés i utilització d'aquests enllaços a altres llocs web.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d'aquest lloc web, tant el seu disseny (codi font) com el seu contingut, es troba protegit per les lleis andorranes i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial, sense perjudici d'altres possibles proteccions. Tret que no s'indiqui el contrari, els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts corresponen en exclusiva a la societat-propietària.

L'usuari reconeix que l'ús dels continguts queda estrictament limitat a finalitats personals de l'usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no expressament autoritzada de tals obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual.

L'usuari s'obliga a utilitzar els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular el "copyright" i altres dades identificatives dels drets de la societat-propietària o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanisma d'informació que pogués incloure's en els continguts. Així mateix l'usuari s'abstindrà d'emprar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del lloc per remetre publicitat, comunicacions amb finalitats de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

Domini-web és un domini registrat per la societat-propietària. No pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia, en connexió amb altres productes o serveis que no siguin de la societat-propietària. de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de la societat-propietària. 

Aportacions dels usuaris

Respecte a les aportacions a manera de comentaris, que puguin realitzar els usuaris sobre els productes oferts, la societat-propietària declina qualsevol tipus de responsabilitat sobre aquest tema, reservant-se el dret d'eliminar aquells comentaris fora de to o inadequats.

Política per enllaçar a aquesta web

Si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitgés establir algun tipus d'enllaç amb destinació al lloc web de la societat-propietària ha d'atenir-se a les següents condicions:

Ha de sol·licitar autorització prèvia i expressa a la realització de l'enllaç i ha de constar de forma expressa el seu atorgament.

Només es permet enllaçar a la pàgina d'inici del lloc web. L'enllaç ha de ser absolut i complet, és a dir, ha de portar a l'usuari a la pròpia adreça de la societat-propietària i ha d'abastar completament tota l'extensió de la pantalla de la pàgina inicial. En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de societat-propietària, la pàgina que realitzi l'enllaç podrà reproduir de qualsevol manera el lloc web de societat-propietària, incloure-ho com a part del seu web o dins d'un dels seus marcs o crear un browser sobre qualsevol de les pàgines o continguts del present lloc.

No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines d'aquest lloc web o els serveis que en ella s'ofereixen.

L'enllaç (excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina) no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a la societat-propietària.

Sota cap circumstància, la societat-propietària serà responsable dels continguts o serveis posats a la disposició del públic a la pàgina web des de la qual es realitzi el hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions incloses en les mateixes.

Navegació, accessibilitat i seguretat

Programari de navegació i configuració recomanada

Navegadors a utilitzar: Internet Explorer 8 / Mozilla Firefox 6 o superiors.

Resolució de pantalla recomanada: 1024x 768 o superior.

Consells de seguretat en l'ús d'Internet

Amb l'objectiu d'incrementar la seva seguretat en l'ús d'Internet, li oferim les següents recomanacions:

No obri missatges de correu electrònic d'origen desconegut, i tampoc els arxius adjunts que incloguin, poden contenir virus i altres programes malintencionats.

Molts programes de correu disposen de mòduls per a l'eliminació automàtica de correu electrònic no desitjat (SPAM).

Instal·li un programa antivirus mantingui-ho actualitzat constantment.

No faciliti les seves dades personals si no es tracta d'una pàgina web de confiança. Les dades financeres (targeta de crèdit etc) solament han de proporcionar-se en entorns web segurs (protocol https).

No utilitzi contrasenyes fàcils d'endevinar. No reutilitzi la mateixa contrasenya en diferents pàgines. No guardi les contrasenyes escrites en documents del seu ordinador.

Verifiqui periòdicament que el seu sistema operatiu està actualitzat contra les últimes vulnerabilitats detectades.

Mantingui sempre actualitzat el seu programari d'Internet (navegador, correu electrònic, clients de missatgeria).

Instal·li un programari tallafocs per impedir atacs al seu ordinador (alguns sistemes operatius inclouen tallafocs de manera gratuït).

Realitzi, de manera periòdica, còpia de seguretat en suport extern dels documents importants del seu ordinador.

Política de privacitat i protecció de dades

Dades sol·licitades

Únicament se sol·licitaran dades de caràcter personal per al cas que desitgi realitzar alguna gestió. En tots els casos, el responsable del fitxer es compromet a complir l'obligació de secret respecte dels continguts en el fitxer.

Dret d'accés

El titular de les dades de caràcter personal tindrà dret d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició respecte a quantes dades seves existeixin emmagatzemats en la base de dades de societat-propietària. Aquests dretes podràn ser exercitats a través de qualsevol mitjà de comunicació amb societat-propietària, adjuntant fotocòpia de DNI del titular de les dades.

Objectius de la recollida de dades

Quan es sol·liciti l'emplenament d'un formulari en el qual es recollin dades de caràcter personal, s'informarà a l'usuari de la finalitat del tractament, de la identitat i adreça del responsable del fitxer, dels destinataris de la informació i de la possibilitat del titular de les dades d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades.

Al mateix temps, els usuaris autoritzen expressament a l'empresa a enviar-los informació comercial via electrònica, respecte de novetats en l'àmbit dels productes oferts per la mateixa; en el cas que no desitgin rebre l'esmentada informació bastarà amb notificar-ho via e-mail.

Les dades personals que vostè ens facilita seràn incloses en el fitxer per gestionar la relació comercial amb vostè. Vostè podrà exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació, oposició i revocació del consentiment prestat, mitjançant carta dirigida a aquesta companyia.

De la mateixa manera, consent que en un futur la societat-propietària utilitzi les seves dades personals per informar-li sobre els seus productes i/o serveis i al fet que comuniqui aquestes dades a altres empreses amb la finalitat de que l’informin sobre els productes o serveis que comercialitzin. Si no desitja ser informat dels nostres productes o serveis o dels d'altres empreses, indiqui'ns-ho per escrit en l'adreça adalt citada, assenyalant clarament el seu nom i cognoms.

Veracitat de les dades

L'usuari haurà d'emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, complets i actuals. En el cas que l'usuari introdueixi dades corresponents a una altra persona, s'entendrà que té consentiment exprés per a això d'aquesta persona ja que la societat-propietària presumirà que les dades han estat facilitats pel titular dels mateixos. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

Mesures de seguretat

La societat propietària ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, han adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat en Internet no són absolutament inviolables. Per aquesta raó aconsellem consultar l'apartat recomanacions d'ús d'Internet.

Presència de "cookies"

Aquesta web utilitza "cookies" quan un usuari navega per la web. Les "cookies" són uns petits fitxers de dades que el servidor d'Internet remet al navegador i que li són retornats posteriorment en cada nova petició. Aquests fitxers s'emmagatzenen en l'ordinador de l'usuari i permeten al sistema recordar característiques o preferències de navegació de sessions anteriors. Les "cookies" d'aquesta web no són invasives ni nocives, i no contenen dades de caràcter personal. En tot cas, pot desactivar la utilització de cookies" seguint les instruccions del seu navegador.

Analítica Web

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google").

Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text situats en el seu ordinador, per ajudar al lloc web a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del lloc web (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. Google usarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del lloc web, recopilant informes de l'activitat del lloc web i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de que disposi Google.

L'usuari pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, no obstant això, l'usuari ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui usar la plena funcionalitat del lloc web.

En utilitzar aquest lloc web l'usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats a dalt indicades

 

www.000webhost.com